Ψυγειομεταφορές

Μεταφορές - Αποθήκευση: Ψυγείου & Κατάψυξη

Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Κεντρική Μακεδονία στους νομούς Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής με τακτικά και ευέλικτα δρομολόγια.

Υπηρεσίες Ψυγειομεταφοράς

Η εταιρία Γεράκης Νικόλαος & ΣΙΑ Ε.Ε. για περισσότερα από 10 χρόνια προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνει τις υπηρεσίες της και να ακολουθεί τις επιταγές της αγοράς.

Η πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας στο χώρο των διανομών φρέσκων προϊόντων, μας ώθησε να δραστηριοποιηθούμε και στις μεταφορές προϊόντων (συντήρηση – κατάψυξη) για λογαριασμό τρίτων.

Τα ιδιόκτητα φορτηγά-ψυγεία που επανδρώνουν το στόλο μας είναι ικανά να εξασφαλίσουν αξιόπιστες και ασφαλείς μεταφορές ψυχομένου φορτιού καθώς υπάρχει ο απαραίτητος εξοπλισμός (ψυκτικά μηχανήματα με διπλά στοιχεία θερμοκρασίας – αισθητήρες μέτρησης θερμοκρασίας) σε όλα τα οχήματα για τα ευαίσθητα ευπαθή προϊόντα (κρέατοσκευασματα τυροκομικά γαλακτοκομικά φρούτα, λαχανικά ψάρια, ζύμες φάρμακα) ώστε να μεταφέρονται ασφαλή και αναλλοίωτα.

Επιπλέον, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρίας μας συνδράμει ουσιαστικά με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των εμπορευμάτων .Οι έμπειροι και αξιόπιστοι οδηγοί μας ελέγχονται με σύστημα GPS καθ’ όλη την διάρκεια της διακίνησης.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και ειδικότερα στους νομούς Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής με τακτικά και ευέλικτα δρομολόγια.

Από το 2008 δημιουργήσαμε αποθηκευτικούς χώρους-ψυγεία συντήρησης και κατάψυξης κατάλληλα διαμορφωμένους για να δέχονται με ασφάλεια ευπαθή προϊόντα. Οι ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος βρίσκουν την ιδανική λύση.

Τα προϊόντα αποθηκεύονται και ανά συσκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα. Το κάθε ένα αποκτά “Παρτίδα Αποθήκευσης”. Τα ψυγεία μας είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης θερμοκρασίας και ασφάλειας.

Η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, δημιουργεί εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη της συνεργασίας μας.

Η πολυετής εμπειρία και γνώση μας στον χώρο των ψυγειομεταφορών αποτελεί εγγύηση για τις άριστες υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Το όνομα ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
παραδίδει ποιότητα στο ράφι, εγγυημένα, κάθε μέρα.

Ας επικοινωνήσουμε!

Έχετε κάθε λόγο να ζητάτε την καλύτερη εξυπηρέτηση, τη μέγιστη ασφάλεια και την αξιόπιστη διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Στην εταιρεία ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχουμε κάθε εφόδιο, για να σχεδιάσουμε μαζί μία συμφέρουσα συνεργασία, που θα περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα διατροφής και θα μεγιστοποιεί την απόδοση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.