Αποστολή & Αξίες

Πραγματοποιήστε τη διακίνηση των αγαθών σας μαζί μας.

Στη ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ εξασφαλίζουμε ποιότητα μέσω μετρήσιμων αποτελεσμάτων στο τρίπτυχο κόστος-χρόνος-εγκυρότητα. Αυτό μας ζητάνε οι πελάτες μας και με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής τους αλυσίδας. Στις αυξημένες και πολύπλοκες ανάγκες σας για ανεφοδιασμό με εξαιρετικά προϊόντα, είναι σημαντικό να βρείτε ένα συνεργάτη που  θα απαντάει άμεσα, αξιόπιστα και φιλικά. Ελάτε να γνωριστούμε!

nikolaos-gerakis

Η Αποστολή & οι Αξίες μας

Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε τη μέγιστη προστιθέμενη αξία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για όλους. Κάθε μέρα, μεταφέρουμε την υπόσχεση των συνεργατών μας για ασφαλή και υγιεινά αγαθά και απόλυτη επιθυμία μας είναι να την κρατάμε, όχι από υποχρέωση, αλλά από αίσθημα ευθύνης προς την αγορά και τη σχέση παραγωγών, σημείων διάθεσης και καταναλωτή. Η εμπιστοσύνη καλλιεργείται, όταν όλοι τηρούν τις δεσμεύσεις τους και ενώνει στα δύσκολα.

Στην εταιρεία ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχουμε καθιερώσει, μία ξεχωριστή εταιρική καθημερινότητα, που ακολουθεί τέσσερις αρχές:

  • Κάθε μέρα, καλύτεροι. Να μην εφησυχάζεις με όσα έχεις πετύχει. Να προσβλέπεις μόνο στην ποιότητα. Να διεκδικείς με την ευγένεια και να διακηρύττεις με την πρακτική σου την πρόθεση να βελτιώνεσαι διαρκώς.
  • Όφελος για όλους. Να διασυνδέεις με αξιόπιστες υπηρεσίες τους κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων. Να επενδύεις σε υποδομή και γνώση Να δουλεύεις για εμπιστοσύνη και προκοπή.
  • Διαφάνεια. Να ενθαρρύνεις τη δημιουργία και να διασφαλίζεις τη διατήρηση νόμιμων, ξεκάθαρων και δίκαιων σχέσεων για όλους.
  • Υγεία. Να λειτουργείς βιώσιμα. Να δημιουργείς αξία. Να σέβεσαι τη φύση και να επιδιώκεις την επιχειρηματική και κοινωνική ισορροπία με νέα μέσα, έξυπνους τρόπους, αειφόρες ιδέες.

Το όνομα ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
παραδίδει ποιότητα στο ράφι, εγγυημένα, κάθε μέρα.

Ας επικοινωνήσουμε!

Έχετε κάθε λόγο να ζητάτε την καλύτερη εξυπηρέτηση, τη μέγιστη ασφάλεια και την αξιόπιστη διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Στην εταιρεία ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχουμε κάθε εφόδιο, για να σχεδιάσουμε μαζί μία συμφέρουσα συνεργασία, που θα περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα διατροφής και θα μεγιστοποιεί την απόδοση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.