Διακίνηση

Ασφαλείς Μεταφορές, Υπεύθυνη Διακίνηση

Από το 2008, αποστολή μας είναι να συνδέουμε τη δημιουργία αγαθών
με τα σημεία πώλησης και τον τελικό καταναλωτή – σύγχρονα, αξιόπιστα και απλά.

pro_dianomes_gerakis21
pro_dianomes_gerakis36

Ασφαλείς Μεταφορές, Υπεύθυνη Διακίνηση

Η διακίνηση γίνεται με τα ιδιόκτητα οχήματα της εταιρείας στο συμφωνημένο χρόνο και με όλα τα προνόμια που προσφέρει η ενσωμάτωση της σύγχρονης τεχνολογίας στην εξυπηρέτηση των πελατών (επί τόπου παράδοση, τιμολόγηση, ενημέρωση πελάτη).

Κάθε μέρα, κάνουμε τον δρόμο, προσωρινό σπίτι για εκατοντάδες προϊόντα, ταξιδεύοντας, 850 ενεργούς κωδικούς από κορυφαίους παραγωγούς προϊόντων διατροφής σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές πιστοποίησης ISO 22:000. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά με θαλάμους συντήρησης, κατάψυξης και μεικτού φορτίου, κατασκευασμένους σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς μεταφοράς τροφίμων ( ATP ) – ( F.R.C.). Πραγματοποιούμε επίσης, καθημερινά, ExVan πωλήσεις ειδικής κατηγορίας προϊόντων (π.χ. φρέσκο γάλα και γαλακτοκομικά προϊόντα) με τιμολόγηση επί αυτοκινήτου.

Αξιοποιώντας ένα σύγχρονο σύστημα τηλεματικής παρακολουθούμε κάθε όχημα και διαχειριζόμαστε όλες τις εργασίες, όπως την οδική ασφάλεια και πλοήγηση, τα καύσιμα και κυρίως, την αυτόματη ηλεκτρονική καταγραφή θερμοκρασίας, εντός των θαλάμων κατά τη διάρκεια όλου του εικοσιτετράωρου, της διαδρομής και της παράδοσης. Έτσι, μπορούμε να πιστοποιήσουμε την τήρηση του ψυκτικού κύκλου και να εγγυηθούμε τη διαφύλαξη και την ακεραιότητα της αρχικής αξίας των προϊόντων.

Το όνομα ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
παραδίδει ποιότητα στο ράφι, εγγυημένα, κάθε μέρα.

Ας επικοινωνήσουμε!

Έχετε κάθε λόγο να ζητάτε την καλύτερη εξυπηρέτηση, τη μέγιστη ασφάλεια και την αξιόπιστη διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Στην εταιρεία ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχουμε κάθε εφόδιο, για να σχεδιάσουμε μαζί μία συμφέρουσα συνεργασία, που θα περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα διατροφής και θα μεγιστοποιεί την απόδοση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.