Συστήματα Διαχείρισης

Στη ανάγκη για αξιόπιστη ροή προϊόντων και πληροφοριών απαντάμε με σύγχρονη υποδομή και ιδιόκτητο στόλο.

pro_dianomes_gerakis52

Warehouse System

Καρδιά της εταιρικής λειτουργίας είναι ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Αποθήκης (Warehouse System) που ενσωματώνει και διασυνδέει όλα τα τμήματα λειτουργίας της εταιρείας. Η οικονομική διεύθυνση και το λογιστήριο, το εμπορικό τμήμα, η αποθήκη, η εξυπηρέτηση πελατών και προμηθευτών – όλες οι εργασίες αυτοματοποιούνται και ελέγχονται μέσω του συστήματος ERP (Enterprise resource planning) της εταιρείας.

Η ροή της πληροφορίας και των προϊόντων είναι έγκυρη, έγκαιρη και δημιουργεί αξία για όλους.

Το σύστημα ERP καθορίζει τις καθημερινές επιχειρησιακές διαδικασίες, μειώνει την πολυπλοκότητα των λειτουργιών, βελτιστοποιεί τη σχέση κόστους – απόδοσης και μας βοηθάει να διαχειριζόμαστε τους πόρους των προμηθευτών και των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο.

pro_dianomes_gerakis30

Το όνομα ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
παραδίδει ποιότητα στο ράφι, εγγυημένα, κάθε μέρα.

Σύστημα Τηλεματικής

Αξιοποιώντας ένα σύγχρονο σύστημα τηλεματικής παρακολουθούμε κάθε όχημα και διαχειριζόμαστε όλες τις εργασίες, όπως την οδική ασφάλεια και πλοήγηση, τα καύσιμα και κυρίως, την αυτόματη ηλεκτρονική καταγραφή θερμοκρασίας, εντός των θαλάμων κατά τη διάρκεια όλου του εικοσιτετράωρου, της διαδρομής και της παράδοσης. Έτσι, μπορούμε να πιστοποιήσουμε την τήρηση του ψυκτικού κύκλου και να εγγυηθούμε τη διαφύλαξη και την ακεραιότητα της αρχικής αξίας των προϊόντων.

Αποστολή μας είναι να συνδέουμε τη δημιουργία αγαθών με τα σημεία πώλησης και τον τελικό καταναλωτή – σύγχρονα, αξιόπιστα και απλά.

ultima
Ας επικοινωνήσουμε!

Έχετε κάθε λόγο να ζητάτε την καλύτερη εξυπηρέτηση, τη μέγιστη ασφάλεια και την αξιόπιστη διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Στην εταιρεία ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχουμε κάθε εφόδιο, για να σχεδιάσουμε μαζί μία συμφέρουσα συνεργασία, που θα περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα διατροφής και θα μεγιστοποιεί την απόδοση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.