Παραγγελιοληψία

Υπηρεσίες Παραγγελιοληψίας

Η τεχνολογία έχει βοηθήσει τη ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ να βελτιστοποιήσει τη συμπλήρωση παραγγελιών
και τη μετάδοση πληροφοριών για την αποστολή εμπορευμάτων.

pro_dianomes_gerakis37
pro_dianomes_gerakis40

Υπηρεσίες Παραγγελιοληψίας

Όλη η διαδικασία και οι υπηρεσίες παραγγελιοληψίας είναι διασυνδεδεμένες με το κεντρικό σύστημα Logistics της εταιρείας και διεκπεραιώνονται αυτόματα χάρη στο λογισμικό ολοκληρωμένης διαχείρισης αποθήκης (WMS) και εξυπηρέτησης πελατών (CRM). Στις πωλήσεις επί αυτοκινήτου (ExVan Sales) όλες οι διαδικασίες παραγγελίας και παράδοσης ολοκληρώνονται επί τόπου, καταργώντας τη διαδικασία picking. Στην κλασική παραγγελιοληψία οι πωλητές της εταιρείας μας περιοδεύουν καθημερινά στις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Εφοδιασμένοι με Personal Digital Assistants (PDAs) προωθούν τις παραγγελίες σε πραγματικό χρόνο στα κεντρικά της εταιρείας προκειμένου να εκτελεστούν εντός 24 ωρών ή την αμέσως επόμενη ημέρα.

Το όνομα ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ
παραδίδει ποιότητα στο ράφι, εγγυημένα, κάθε μέρα.

Είτε πραγματοποιώντας ExVan πωλήσεις είτε παίρνοντας παραγγελία για άμεση εκτέλεση τα συστήματα παραγγελιοληψίας που εφαρμόζουν οι πωλητές – οδηγοί της εταιρείας:

  • Μειώνουν τις δαπάνες που προκύπτουν από τα λάθη των χειρόγραφων καταχωρίσεων.
  • Διευκολύνουν τον έλεγχο και τη διαχείριση των αποθεμάτων.
  • Αυξάνουν την απόδοση και την ταχύτητα της εξυπηρέτησης.
  • Οι πελάτες ενημερώνονται επί τόπου, έγκυρα και έγκαιρα για τα νέα προϊόντα, τις τιμές τους και τα στοιχεία που τους αφορούν.
pro_dianomes_gerakis46
Ας επικοινωνήσουμε!

Έχετε κάθε λόγο να ζητάτε την καλύτερη εξυπηρέτηση, τη μέγιστη ασφάλεια και την αξιόπιστη διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Στην εταιρεία ΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ έχουμε κάθε εφόδιο, για να σχεδιάσουμε μαζί μία συμφέρουσα συνεργασία, που θα περιλαμβάνει κορυφαία προϊόντα διατροφής και θα μεγιστοποιεί την απόδοση της εφοδιαστικής σας αλυσίδας.